NOVL

Nascholing | NOVL

Nascholing Elearning Pakket

Koops NOVL kan u voor uw chauffeurs een modern nascholingspakket code 95 leveren tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Hiermee verzekert u zich van het behoud van code 95 én van een nascholingspakket dat écht voordelen oplevert voor uw bedrijf.

Lees meer...

Nascholing ADR

Gevaarlijke goederen worden al eeuwen gemaakt en vervoerd. Vroeger ging dit nogal eens fout met doden, gewonden en milieuschade tot gevolg. Vandaar dat men hier op een gegeven moment regels voor ging opstellen. Overheden en het bedrijfsleven van een aantal Europese landen hebben nauw samengewerkt om uniforme regels op te stellen om het vervoer van gevaarlijke goederen veilig te laten verlopen. Dit heeft in 1957 geresulteerd in de totstandkoming van het ADR.

Lees meer...

Nascholing Autolaadkraan (U18)

De autolaadkraan is bedoeld om goederen te laden en te lossen van eigen laadbak of eigen oplegger, maar kan incidenteel worden gebruikt om iets anders te hijsen. Voor het met een autolaadkraan laden en lossen van eigen lading is training, gebaseerd op het gebruik van de eigen machine voldoende.

Lees meer...

Nascholing Heftruck (U16)

Als u een heftruck moet besturen, dan is de werkgever verplicht aan te tonen dat u voldoende bent geschoold. Dit is voorgeschreven in de ARBO-wet. Koops NOVL kan deze opleiding voor u verzorgen. Hiertoe heeft Koops NOVL een instructiehal ingericht in Uithuizermeeden.

Lees meer...

Nascholing EHBO (U21)

Het vervoeren van passagiers brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zoals het verlenen van hulp wanneer de taxi of bus bij een ongeluk betrokken raakt of wanneer een passagier onwel wordt. Om de slachtoffers, omstanders en medepassagiers vakkundig te kunnen helpen, kunnen beroepschauffeurs deze trainig volgen. Deelname is een uitstekend alternatief voor een EHBO-opleiding.

Lees meer...

Nascholing Digitale Tachograaf (U23)

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. Naast een verandering in de bediening, gaan chauffeurs werken met een bestuurderskaart.

Lees meer...

Nascholing Chauffeursdag (U24)

De chauffeur rijdt defensiever dan voorheen en is zich bewust van de risicovolle situaties die hij tijdens verkeersdeelname, laden en lossen, (zijn dagelijkse activiteiten) tegenkomt. De chauffeur is zich bewuster van omgang met klanten, collega's, etc. en kan de elementaire communicatietechnieken hanteren.

Lees meer...

Nascholing Lading zekeren (U03)

Het is belangrijk dat lading goed wordt vastgezet.

Lees meer...

Nascholing Sociale veiligheid en omgaan met agressie (U15)

Chauffeurs krijgen tijdens het werk steeds vaker te maken met agressie. Verbale agressie van passagiers en/of klanten, maar ook agressie in het verkeer. Daarnaast krijgen chauffeurs in het openbaar vervoer ook steeds frequenter te maken met fysiek geweld. Hoe ga je daar mee om als chauffeur en wat moet je wel en niet doen wanneer jou dat overkomt?

Lees meer...

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden